Ваш браузер устарел. Рекомендуем обновить его до последней версии.

Ми переїхали, наш новий сайт 

www.uz.school2.in.ua

Благодійна акція добро починається з тебе.

Posted 18 12 13

11 грудня 2013 року Ужгородська спеціалізована ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 відвідали Велико-Березнянську школу-інтернат

                                                             1300 іграшок в подарунок дітям-сиротам
    Напередодні 19 грудня, коли в Україні відзначається День святого Миколая - одне з найсвітліших і найрадісніших свят усього християнського люду. В цей день і кожен з нас, згадуючи дитинство, сподівається на якесь маленьке диво, здійснення заповітної мрії, котра під силу лише святому Миколаю. Саме Миколай є найбільшим прикладом милосердя, доброти, заступництва для скривджених, знедолених і потребуючих допомоги.
  Вже стало традицією, що  учні Ужгородської спеціалізованої ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 за сприяння заступників директора Федьо Л.В. та Гирі К.С. вітають вихованців Великоберезнянської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату з благодійною акцією-програмою "Добро починається з Тебе".  Чудове дійство дітям-сиротам подарувала театральна студія "Глобус" (керівник Перечинська К.І.), показавши програму "Скоро прийде святий Миколай". Зразкова хореографічна студія "Лілея " під керівництвом Федьо Л.В. та Балеги Є.Я. представила оригінальні та жваві постановки закарпатського дівочого танцю "Карічка" та запальний латино-американський танець "Джайв". Привітали діток і заспівали пісень юні учасники вокальної дитячої студії Чаловка Максим, Логін Валерія та педагог-організатор Балан І.В.( лауреат 1 премій Всеукраїнських та міжнародних конкурсів-фестивалів, учасниця Х-фактор 2011р.). Вершиною всього дійства була новорічна концертна програма "Добро починається з Тебе", у якій вихованці школи-інтернату, беручи участь у різних іграх та конкурсах, змагалися між собою. Приємно і зворушливо було бачити як розквітають посмішки на дитячих обличчях!
  Але яке свято без подарунків? Тому всім присутнім у залі учням школи-інтернату від гостей з Ужгорода було подаровано 1300 м'яких іграшок та солодкі подарунки, які заздалегідь зібрали учні УСЗОШ №2. Особливу подяку хочеться висловити людині, за допомогою якої відбулася поїздка учнів та за солодкі подарунки вихованцям школи-інтернату - Володимиру Миколайовичу Мица. Добре, що поруч з нами є небайдужі людей, готових завжди надати допомогу і в силах творити добрі справи. Тому, хочеться побажатим таким людям добра, ласки та Божої благодаті.

Галерея