Ваш браузер устарел. Рекомендуем обновить его до последней версии.

Ми переїхали, наш новий сайт 

www.uz.school2.in.ua

До дня соборності

Posted 22 1 14

Літературна подорож "Соборна моя Україно"

В історії кожної держави є події, які відіграють важливу роль у її політичному, економічному, культурно-національному становленні. В Україні такою подією є День Собороності, який ми відзначаємо 22 січня. Оскільки одним із пріорітетних напрямків роботи з підростаючим поколінням є патріотичне виховання, учні Ужгородської спеціалізованої ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 також не залишились осторонь цього свята.
  Було сплановано ряд заходів до Дня Соборності. У класах проведено виховні години спілкування за тематикою: "Соборна Україна - одвічна мрія народу", під час якої учні дізналися, що означає "соборність", чому ми відзначаємо це свято, чим завдячуємо цій події; учні-старшокласники переглянули документальний фільм: "Легенда про студентське військо" та провели засідання "круглого столу" на тему: "Шлях України до возз'єднання".
  Урочистим завершенням Дня Соборності України стала літературна подорож "Соборна моя, Україно", яку підготували лідери учнівського самоврядування "Фаворит", де з учнями 4-их класів було проведено урок-диспут "Що ми святкуємо 22 січня?", учнями 5-6 класів - урок-бесіду "Ти маєш жити вільна, Україно!", а учні 7-8 класів мали змогу продемонструвати свій ораторський талант у конкурсі читців "Ми діти твої, Україно".
   Своїми виступами школярі довели, що українські традиції, символіка, вишиванка, пісня залишаться назавжди із справжнім українцем, патріотом своєї Батьківщини - України.

                                                                                                                             Підготувала заступник директора
                                                                                                                                    з виховної роботи УСЗОШ №2
                                                                                                                                                                 Федьо Люмила

Галерея изображений