Ваш браузер устарел. Рекомендуем обновить его до последней версии.

Ми переїхали, наш новий сайт 

www.uz.school2.in.ua

Добром забуте серце обігріте

Posted 1 5 14

Саме під такою назвою пройшло в Ужгородській спеціалізованій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2 свято-зустрічі з ветеранами війни



Добром забуте серце обігрійте

    Саме під такою назвою пройшло в Ужгородській спеціалізованій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2 свято-зустрічі з ветеранами війни, праці, спорту. Другий місяць осені починається з особливої дати. 1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день ветерана та День похилого віку. Цей день – не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства. Це і привід до роздумів щодо подальшої долі людства, його культури, взаємозв’язку поколінь.
     27 вересня до учнів 5-В, 6-А, 8-В класів завітали ветерани спорту – Володимир Созанський та Анатолій Коломієць, які розповіли про свої спортивні досягнення, продемонстрували свої почесні нагороди та на згадку подарували шкіряні м’ячи та цікаві книги про спорт.
     Учні 7-их класів мали змогу поспілкуватися з ветеранами освітянської ниви – вчителем німецької мови Бубряк Ганною Михайлівною та народним вчителем України Жофчак Золтаном Золтановичем.
     30 вересня  учні 5-6 класів  зустрілися з ветеранами війни. До школярів завітав ветеран Великої Вітчизняної війни Олег Григорович Самойлович та колишній афганець Сергій Миколайович Слободянюк. Протягом майже години учні разом з гостями поринули в спогади війн. Згадали і тих хлопців, які не повернулися з війни, а навіки залишилися в пам’яті своїх рідних дев’ятнадцятирічними юнаками, вшанували їх хвилиною мовчання.
     Учні закладу подарували всім гостям святковий концерт, подякували за цікаві та приємні зустрічі.
      Шановні ветерани, прийміть щирі привітання і глибоку вдячність за все, що зроблено Вами за ради нашого майбутнього. В усьому, до чого торкнулися Ваші руки, залишилася частка Вашої душі. Та і власним життям ми завдячуємо саме Вам. Визнаємо за свій обов’язок у цей нелегкий час підтримувати Вас, надавати реальну допомогу і все зробити, щоб мати право називатися Вашими гідними спадкоємцями.
    Велика подяка за все, що зроблено. Від щирого серця бажаємо Вам і Вашим рідним здоров’я, довгих років життя, добробуту і злагоди!


                                                                                                                  Заступник директора з виховної роботи
                                                                                                                                            Федьо Людмила Василівна

Галерея